El installation på professionel vis

Er din vaskemaskine gået i stykker? Virker din el-varme ikke længere?

Hos Poul Arne Poulsen & Søn varetager vi alle former for el installation. Vi løser opgaver i private hjem, i boligforeningen eller på arbejdspladsen, og vi garanterer dig en professionel løsning. Vi har to afdelinger i henholdsvis Aalborg, Aabybro og Blokhus, og vi rykker hurtigt ud, hvis uheldet er ude hjemme hos dig.

Hvad kan vi tilbyde dig inden for el installation?

Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer, som blandt andet indebærer:

Ønsker du en strømbesparende løsning til en el installation hjemme hos dig, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien.

Effektiv og gennemgående el-service

Vores erfarne og kompetente servicemedarbejdere er vant til at løse de problemer med el installation, du kan komme ud for, professionelt og i en håndevending

Poul Arne Poulsen & Søn rykker hurtigt ud, hvis el-installationerne er gået ned.

Vi tilbyder en aftale om fast service og vedligeholdelse til boligforeninger, institutioner og virksomheder, så jeres installationer altid fungerer optimalt. 

Har i anlæg, der stiller særlige krav, har alle vores medarbejdere forskellige specialer. På den måde kan vi tage kvalificeret hånd om stort set alt inden for lys, el og varme.

Alle vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vi kan tilbyde dig en hurtig udrykning, hvis du har et akut problem hjemme hos dig.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er velkommen til at kontakte os angående en el installation ved at sende en e-mail på pap@pap-el.dk. Du kan også ringe til vores kontor i Aalborg på telefon 98 16 19 76 eller vores kontor i Blokhus på telefon 98 24 87 33.