Installation af varmepumpe i dit hjem eller i dit sommerhus

Hos Poul Arne Poulsen & Søn tilbyder vi dig installation af varmepumpe. Vi forhandler og monterer luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi og LG.

Vii kan hjælpe dig med at beregne, hvor stor en besparelse, du kan opnå i dit hjem med en installation af varmepumpe. Vi har to afdelinger i henholdsvis Aalborg, Aabybro og Blokhus og henvender os til kunder, der bor her i området.

Hvorfor overveje en installation af varmepumpe?

Den primære fordel ved at investere i en varmepumpe er, at den giver en betydelig besparelse på din varmeregning. Bor du i et hus med et traditionelt olie- eller gasfyr, kan du spare helt op til 50% på din varmeregning, hvis du vælger at få foretaget en installation af varmepumpe.

En varmepumpe har også den fordel, at den giver et bedre indeklima, og flere modeller giver dig mulighed for at kunne styre varmen, selvom du ikke er til stede i boligen

Vi forhandler udelukkende varmepumper i høj kvalitet fra en af de førende producenter Panasonic, Mitsubishi og LG og udover at du får et produkt med kvalitet og garanti, er det også altid muligt for os at skaffe reservedele, i så fald der skulle opstå en skade på din varmepumpe.

Kontakt os for mere information

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for installation af varmepumpe, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan sende os en e-mail på pap@pap-el.dk, eller du kan ringe til os på vores kontor i Aalborg på telefon 98 16 19 76 eller til vores kontor i Blokhus på telefon 98 24 87 33.​

​Vi ringer dig gerne op

 
Vedrører


 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt